De belangrijkste zaken in het leven

Ik ben er net even fijntjes aan herinnerd wat ook alweer de belangrijkere zaken in het leven zijn. Ik was eerlijk gezegd even kwijt waar het nou eigenlijk allemaal ook alweer om draaide, maar toen de buschauffeur net de radio even wat harder zette omdat de zwartepietendiscussie op de radio kwam, had ik me toch even een helder inzicht. Naast het feit dat de discussie natuurlijk aanwakkerde in de bus en termen voorbij kwamen als “sjongejonge we vieren toch al 100 jaar sinterklaas” en “ja als je het er niet mee eens bent gewoon terug naar je eigenste land” besloot de buschauffeur dat de radio na dit topic wel weer zachter kon, er kwam nota bene ook maar een saai stuk over een of andere ziekte in Afrika, Eboli, Ebola? Nouja, never mind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s