Was blijft anderhalve dag in wasmachine liggen en schept een vriendschap voor het leven

In Tilburg heeft een witte was anderhalve dag in de wasmachine gelegen. Uiteindelijk is de was bevrijd door Chiara de Jong, die haar vriend een dag eerder opdracht had gegeven om dit eruit te halen. Alle kleding was ongedeerd, twee vaatdoekjes liggen met lichte verwondingen in het ziekenhuis.

Bewoner Tom Grosfeld bekent schuld. “Ik kreeg opdracht van mijn vriendin om over een uur de was eruit te halen en op te hangen, maar verloor mezelf in YouTube filmpjes over groepsgedrag van mieren. Mijn vriendin was na afloop erg boos en de YouTube filmpjes vielen tegen,“ aldus een zichtbaar aangeslagen student.

Een woordvoerder van het wasgoed liet weten dat er onder de kledingstukken weinig sprake van paniek was. “Het was lekker knus en er ontstonden een aantal intieme, persoonlijke groepsgesprekken tussen wasgoed dat elkaar eerder nooit sprak. De band tussen bijvoorbeeld de onderbroeken en T-shirts is aanzienlijk verbeterd. Er zijn mooie vriendschappen ontstaan.”

In het vervolg zal Tom beter opletten als hij de taak krijgt de was eruit te halen. “Het blijft toch je was.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s